Water Fest Ceahlau

inceputurile bazei nautice green ties ceahlau

Inceputurile Bazei Nautice Green Ties Ceahlau

➡️Inceputurile Bazei Nautice Green Ties de la Ceahlau.⬅️

Asa am dat startul acestui principiu prin care am atras tinerii si copiii spre sport nautic. Am dedicat foarte mult timp acestui proiect pe care il voi continua pana cand copiii vor veni in fiecare zi sa faca sport pe apa. Urmatorul pas este sa aducem fiecare scoala din comunitatile din jurul lacului sa faca ore de sport pe apa, sa le aducem instructori dedicati, care sa le transmita dragostea pentru natura.

Suntem obligati sa pastram apele curate pentru copiii nostri, pentru viitorul lor, aceasta este dovada. Invit directorii de scoli si primarii comunelor sa ni se alature in acest proiect ambitios care si-a dovedit pana la urma eficienta.

Prezenta si anul acesta a marelui campion Ivan Patzaichin si a echipei Rowmania la Water Fest Ceahlau-Izvorul Alb , primirea Asociatia Green Ties in alianta @Apele Unite ale Romaniei, dovedeste consecventa noastra de aduce sportul curat in scoli si sportul de ecologie pentru toti.

WATER FEST Ceahlau-Izvorul Alb a intregit conceptul de sport si cultura pentru comunitate, de aceea speram ca in viitor sa avem mai mult suport din partea primarilor comunitatilor chemate in parteneriat cu @Asociatia Green Ties.➡️ Va dorim ape curate si copii sanatosi!!! ⬅️

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=3469272749798021&id=100001459911452

Leave a Comment

Your email address will not be published.